28 februari 2009

mumsig middag och nya favoritlåten!

åh solen skiner över slättá ibland med...

idag har det vart strålande solsken här, och det kändes verkligen som det varit vår i luften!
Jag och syrran tog våra små kottar och åkte in till stan idag, strosade i affärer och avslutade med en fika. Inte helt fel :)

Sen var det bara hem till spisen och grytorna, eftersom jag bjudit över syrran med familj på trerätters.
Kvällens meny bestod av:
Förrätt: Mimosasallad och alspånsrökt skinka
Huvudrätt: Köttfärslimpa med bacon, potatismos, brunsås, sallad och lingon.
Efterrätt: Marängssviss

Åhh va gott det va... Känns ju lite extra lyxigt att ha trerätters ibland, även om det va ganska enkel mat.

Vi kikade på Melodifestivalen JIPPI va kul att min första favorit i år gick vidare, nämligen Malena Ernman!!!!!
Även om det låten va väldigt lik Vincero (eller va den nu heter å hur det nu stavas..) Kanske inte så konstigt egentligen eftersom Fredrik Kempe varit med och gjort den!! Jag tycker den va toppenbra, kul med låtar med lite annat sound! Hör efter själv, om du missade den ikväll!!!
http://svtplay.se/v/1458884/malena_ernman_-_la_voix

nu väntar sambon i duschen ;-)

pöss å gonatt

27 februari 2009

drömhuset!

Ni har säkert sett det förut, men det förtjänar en repris!!

Kolla in det här huset!

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/369816

Va tycker ni? Snyggt va? ;-)

mission completed

bra röstat svenska folket!

Att Carl-Jan äntligen åkte ut, det va inte en dag försent!! Som S-man sa, nu behöver man inte bojkotta resten av säsongen *fniss*

http://www.tv4.se/1.872555/2009/02/27/

Men har det inte snackats NOG om Laila och Niklas romans??? Orka lyssna mer nu då!! De får tillräckligt med publicitet!! Det börjar iaf i mina öron bli ganska tradigt nu!Nej, lägg ner.. Sååå himla ballt är det la inte? Visst det är mysigt å gullit å puttinuttigt å så, men de är ju knappast de första som blir kära i tv, och allra minst Let´s Dance!
http://www.tv4.se/1.872119/2009/02/27/bildextra_danser_och_romanser

Men det är väl som vanligt när det gäller media. Förstora, blossa upp, överdriva och tjata sönder. GRATTIS TV 4, mission completed!

mamma??

mamamamamamamamamamamamamamamamamamam

dagarna i ända...

visst är han duktig kråkan, men det är liiiiite tjatigt ;)

är det mamma han säger, eller Emma??

ja väntar....

åhh idag kommer min älskling hem igen...
han har ju vart inne på sjukhuset hela veckan för de har tagit en massa prover å gjort undersökningar i höger å vänstervarv.

så vid 16-tiden ska vi gå ner och möta honom vid tåget *längtar*

sen ska vi bara pussas å kramas, jag å mina grabbar!

26 februari 2009

mitt konto läcker!!

en dag senare ---> 7000 spänn fattigare...

det är inte klokt, vad har jag för jäkla pengarna-passerar-igenom-konto???
begriper det inte Man hinner ju knappt se att det är pengar på kontot innan de är schviss borta igen! Fler som har samma bekymmer? Man kanske ska byta bank? Eller jobb? Gå på gatan kanske? Neej det va drastiskt, inte ska jag byta bank =)

nu ger jag mig för inatt... det är ju en dag imorron oxå, kråkis vaknar la tidigt i vanlig ordning suck

natti

charmtroll på telia

all heder åt Telia!

Ringde först å skulle prata lite digtal-tv med dom.. vi fick ju nåt erbjudande för lite mer än ett år se att få prova digital-tv gratis under ett år. Dock va det ingen som sa att man va tvungen att säga upp det sen, det hade jag väl räknat ut själv iof men iaf, så jag ringde och undrade hur göra. Tjejen jag pratade med var väldigt trevlig och tillmötesgående, det va inga problem att säga upp och inte behövde jag betala avgiften för kommande 3 månader (uppsägningstiden) heller! Fan va bra!
Sen kikade jag lite närmare på telefonräkningen, och det är sjukt men hemtelefonen är ju svindyr! Så jag ringde igen, och hamnade hos en minst lika trevligt telefonist, som hjälpte mig att byta till ett billigare abonnemang, samt grejade så jag får räkningen varje månad istället.
JAg är i CHOCK, jag har då aldrig förr vart med om att Telia är Sååå Trevliga och tillmötesgående!!!
All cred åt Telia, för trevliga telefonister och ett underbart bemötande! Tack för hjälpen!!

Undrar just om de gått charmkurs? *ler*
sova nu

natti natti

25 februari 2009

big bill

tja knappast är det small bill..

åhh va det är upphetsande att betala räkningar

NOT!

det svämmar ju nästan över här... har precis avslutat en prenumeration på en heminredningsstidnng samt medlemskapet hos en pysselklubb... Man kan ju alltid gå med igen, men nu är det ju bra om man kan spara några extra slantar...

fetto!

åhh
jag är så kokt...
har verkligen legat på latsidan med mitt Wii Fit. Så nu hade jag gått upp 0.9 kg fuck

Körde ett 30-minuters pass innan frukost, sen blev det en nyttig och rejäl frulle med havregrynsgröt med honung och rivet äpple. Juice och två mackor med leverpastej samt en tomat!
Måste satsa på detta nu, mamma ska ju gifta sig i juni, och då vill jag ju inte se ut så här.. Inte annars heller iof, men ....

hehe hörde ett illvrål nyss... Lilla kråkan va lite förbannad.. för han hade lyckats saxa sig in under ena soffbordet och kom inte ut... det tog lixom stopp mot soffan. Söt han är, min lilla tålamodsfattiga unge :)

24 februari 2009

ANSVARSLÖST!!!

FY FAN!!!

Syrran berättade att hon hade läst en artikel härom veckan, om en hjärtsjuk pojke som dog på sjukhuset! Samma sjukhus som M opererades på!

Det gör ONT i mig när jag läser om sånt här!

http://www.gt.se/nyheter/1.1476612/skoterskan-lyssnade-inte

Vilken jävla människa till sköterska då? Vafan larmade hon inte läkaren för? Hon måste ju ha sett å fattat allvaret i det hela, att grabben inte mådde bra??? ALLVARLIGT! HUR är människan funtad??? Och vad tänkte hon när morgonpersonalen kom, och blev rädda, och AGERADE??? Fattade hon då?? Den där människan borde ju inte få jobba kvar. Om hon nu gör det. Hoppas verkligen INTE att hon gör det, och att hon hade ansvaret för Lille M nån gång. DÅ JÄVLAR!

Jag blir ALLVARLIGT UPPRÖRD nu kan jag säga, Jävla idiot!!!!!!


Fy fan vilka jävla människor det finns!!!!
Hoppas hon får ett sjujäkla straff för det där!




*Mina tankar, kramar och böner går till den drabbade familjen, jag LIDER med er!!*

i spjälsängen

skaka galler

jo det gör han allt, lilla kråkan.
Han sätter sej upp i sängen och skriker på sin stackars mamma... söt han är då när han sitter i sängen och skakar galler när han är lessen...

*fniss*

man borde ju inte skratta åt han, men le kan man ju alltid göra...

/ler sött

hypat

hmm kalla mej knasig men jag förstår inte hypen med förlovningen mellan kronprinsessan och Daniel..???

visst, det är kul att de äntligen kan få gifta sig å så, men det är ju inte klokt att media blossar upp det så!!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4496371.ab

ensam hemma

med en liten snorig kråka...

Det va läkaren som hade skrivit fel på receptet. Man tror ju knappt att sånt kan hända, så petiga som de brukar vara... På Apoteket fick de lite extrajobb idag, när jag och Lille M kom in, för att byta hans medducin som blev fel igår. Det va inte såå krångligt, inte för oss iaf men jag kan ju inte tala för hon på Apoteket... Nu har han fått Ventoline iaf, så nu ska la lilla kråkan bli bättre snart... Han har inte hostat så värst mycke idag, så det går absolut åt rätt håll.

Nu blir vi ensamma resten av veckan jag å kråkan... S-man åkte till Sahlgrenska idag, och blir kvar där hela veckan för diverse olika undersökningar... Eller som han själv säger; " jag ska teståka alla attraktioner som finns på Sahlgrenska!" Nu hjälps vi åt att hålla alla tummar å tår som går, på att han INTE har cancer!!! Det känns lite olustigt att tänka det, men jag har övertygelse om att det kommer att gå bra!

23 februari 2009

lilla sjuklingen

just det

vi e alltså hemma nu igen, efter en halvdag på sjukan.. Lille M har visst åkt på nåt virus. Han har fått Ventoline och kortison, och mår redan lite bättre.

synd bara att läkaren eller apoteket gjorde fel, och skickade med oss fel "form" på Ventolinen. Fick i droppform fast vi skulle ha puff-form. nån som fattar?? näää inte ja heller... måste iaf åka till apoteket imorron igen och byta.. trökigt när det strular. men vad gör man? står ut ba.

förändringens vind blåser

som sagt var..
gör om lite hära... måste ju förändra lite... men vet inte riktigt hur jag vill ha det.. så det komner nog att varieras ganska rejält här emellan varven, jag hoppas att ni står ut!
Ni kan trösta er med att det kommer till att bli sjuhelsikes snyggt här sen, PLUS att det kommer att finnas mer kul saker (hoppas jag!)
Det är iaf samma gamla Ida som bloggar om samma gamla grejer. Nån tröst i det hela kanske? *ler*

mot sjukan

ingen anledning till oro eller panik
men nu åker vi till sjukhuset med lille M.

tant doktorn sa att det va lika bra, säkert ingen fara men med tanke på hans hjärtoperation så ville hon inte chansa utan skickar oss vidare till Barnmottagningen i Skövde. *skoj skoj* NOT.

Så nu har vi kastat i oss lite mat, så nu drar vi.. håller alla tummar vi kan för att vi slipper stanna kvar över natten.

Hej så länge!

22 februari 2009

no woman, no simultankapacitet

åh
nog för att man är kvinna och besitter denna underbara gåva kallad simultankapacitet, så va det liite svårt att hålla koll på kvällens Beck-film på 4:an samtidigt som jag satt och försökte knåpa med bloggen...

(shh säj inget till S-man bara, vill ju inte avslöja att jag inte fattade mer än ungefär hälften av filmen...)

Men det jag såg va bra!


"Simultanförmåga avser en persons förmåga att göra flera saker samtidigt och hålla isär olika typer av information. Ett exempel på en aktivitet som kräver bra simultanförmåga är att spela trummor.
En vanlig myt vad gäller simultanförmåga är att kvinnor är bättre än män på att göra flera saker samtidigt. Enligt vetenskapliga studier finns det inget som tyder på att det finns könsskillnader i simultanförmåga över huvud taget. Studierna visar däremot att män och kvinnors simultanförmåga är precis lika bra."

Hämtat från Wikipedia.


Vidhåller dock bestämt att visst är skillnad mellan män och kvinnor! Kolla bara när en man ska laga mat... Då är det bara matlagning som gäller! När en kvinna lagar mat, ja då har hon 4 plattor igång, tre ungar som drar i kjolen, pratar i telefonen samtidigt som hon städar, tvättar och permanentar håret!



se upp i backen!

Lille M åker pulka å en annan får pulsa i snön...

typiskt va?
Det snöade lixom hela natten så imorses låg ett vitt fint pudrigt snötäcke över heela den lilla Byn. Nja, nog för att det är februari och julen blev grön och att snön är sen, så blir jag allt lite glad iaf...
Så medans S-man skottade så åkte Lille M pulka, med mig som draghäst! Han va inte lessen för det precis... Å tur för mig att han inte e så tung haha

21 februari 2009

hot chick

åh
nu måste jag sluta datorisera och titta vidare på Hot Chick!

glide-on

glidmedel funkar till det mesta!

..har precis masserat S-mans rygg med glidmedel.. det va väl det som lämpade sig bäst.. ja det eller ekologisk olivolja.. men glidis kändes mer sexigt *haha*

s-man har ont i nedre delen av ryggen idag, och för att förhoppningsvis slippa ytterligare tjat om detta så fick han sig en omgång!

+ i kanten med att mina händer är underbart mjuka å lena nu *fniss*

emd

jag har missat det mesta av Melodifestivalen, men det va la knappast nån skräll att EMD gick vidare...??

20 februari 2009

perfect tajming

precis när de ska meddela den första som går vidare i Let´s Dance, ja går babylarmet - Lille M är lessen!!

Åhh va gött då, att George Scott åkte ut! Äntligen. Men i min värld så va det shit-the-same vem som åkte av George och Elisabet....

let´s dance

-from my point of view-

slutsats 1: Snabbgenomgången är b o r i n g
slutsats 2: Carl-Jan är gubbsjuk
slutsats 3: man blir inte så smart när man valt att satsa på en karriär som boxare
slutsats 4: Laila HAR en snygg rumpa!
slutsats 5: Morgan ÄGER!

tur man har ett charmtroll på sjukan

tack älsklingar!
tack för erat underbara stöd! Det behövs verkligen.

Det har gått bra idag, dock så är vi inte så mycke klokare nu än va vi va innan. Läkaren kunde såklart inte säga något.. Det enda han sa va att han inte hade sett några tumörer men att vi ska avvakta och se vad provsvaren visar. suck suck... jaja, det känns iaf lite lugnare idag. tycker jag. Inte S-man dock. Men jag tycker det känns bättre idag, jag inbillar mig fortfarande att cancer är omöjligt, S mår alldeles för bra för det. Han visar ju inte några som helst symtom på cancer. Men med våran otur så... Han skötte sig hos doktorn, och det gjorde Lille M i väntrummet tillsammans med mig oxå. Han charmade alla! Både patienter och personal. När vi va klara på GEA och pä väg mot matsalen så satt han i vagnen och skrattade åt alla som vi mötte! Det va inte många som inte kunde låta bli att le tillbaka.
Tur att han va med kanske, och lyste upp våran dag på sjukan lite extra!

Oj, nu är han arg! Han får inte pilla på sladdarna... surboll!

Hepp - ska kila ner å kolla pannan. ville bara berätta att det gått bra..
om det är nån som undrar nåt mera är det bara att höra av sig.
Kram!

19 februari 2009

vakkum-tillstånd

det är ju medium-kul

det jag ska berätta...
de har ringt idag från sjukhuset i GB. Ang S-mans undersökning han gjorde förra veckan. De vill att han kommer tillbaka imorron, de vill göra en undersökning till, en utökad variant. De hade tydligen sett cellförändringar i gallgångarna!!! Det kan, i värsta fall, (gud förbjude) vara CANCER!
åh-shit-my-god! Senare ringde de och meddelade att s-man ska läggas in nästa tisdag, för ytterligare undersökningar. Vad är detta? Vad är det som händer?
Kommer han att dö? Vad är det? Åhh jag blir knäpp... går runt som i ett vakkum, känns som timmarna går långsamt. känns som våran värld redan stannat, det snurrar på där utanför men här inne är det stilla. Har glömt ringa sotaren, ang en påminnelse om försenad inbetalning, det känns liksom inte så viktigt länger.. Det primära är ju att min älskade S blir frisk! Allt annat kan i princip kvitta nu!!

Vi ska va inne 9:45 imorron.. återkommer så snart jag vet mera om detta.
nu gör jag som jag brukar för att få tiden att gå. Sy, städa onaturligt mycket, stänga av.

18 februari 2009

urk.

hej..
huvaliga.. jag är nere för räkning..
lite iaf.

har ju haft sjuka barn här, eller nja, jag har ju bara ett barn, men jag räknar med lille E oxå.. smågrabbarna Bus har ju varit risiga till och från i över en vecka nu, och nu verkar det va min tur att snörvla..
idag har jag mest legat på soffan... Lille M har tränat på att krypa och leker med sina nya leksaker. (Tack Elin!!)

så nu blir det inte mera här... orkar inte.. ska kolla pannan (om nu inte s-man orkar) sen är det dags att lägga sej...

kram kram

16 februari 2009

guess who´s back?

back again...

nu är helgen förbi.. det har vart full rulle hela tiden, ända sen i torsdag tills igår...
Det har döpts barn, firats födelsedagsbarn, sexpartajats, aloe verapartajats, sjungits Singstar, druckits både bärs och vin, gosat med syskonbarn, hånglats och bara mysts...

-idag har varit en trött dag, kropp och hjärna har gått på halvfart, men nu är vi nog redo för nya tag!-

Den gångna helgen har varit underbart rolig, med mycket skratt, bus och lek!!
TACK alla mina goa syskon och era underbara familjer!!
Jag älskar er!!!


nu ska jag lägga ner detta här.. ska bara se slutet av Seinfelt. sen sova.. gosa S-man först bara kanske.

11 februari 2009

tråkblogg

cheeses

nu e jag helt slut..
har fart fram som ett skållat troll för att försöka komma i lite bättre ordning.
vet inte om det hjälper dock (självkritisk)
imorron kommer lillasyrran och hennes Dani, så de är bäst att röja undan lite :)

nu väntar sängen - kram å gonatt!

(sorry att det blev en så tråkigt blogg ikväll... om ni nu råkar tycka att den brukar va bättre i vanliga fall)

09 februari 2009

badhuset

baden baden

packade in syrran, ungarna å de gamla i bilen och åkte till badhuset idag.. det va en höjdare, Lille M njöt av att vara i vattnet och flyta runt. Satt själv i en mini-bubbelkopp och lekte hur länge som helst... Han reste sig till och med själv!!! Med stöd av kanten på koppen!! Mammas duktiga kille! Efter en massa badande och fika, så vart det en snabbis på donken, för inte orkade vi tänka på matlagning idag...

nu ska jag snart hoppa i säng, för imorron blir det till att gå upp tidigt.. Jag och S ska åka till sahlgrenska, för S ska göra en undersökning. Lille M ska vara med mormor, moster och kusinerna så jag och S åker ensamma... Vi ska va där kl 9 så vi får åka tidigt...

mer än så blir det inte mina vänner. KRAM

08 februari 2009

läser ni inte ordentligt??

Vill förtydliga En sak!!

hoppas ni alla fattar att det va S-man som skrev det arga inlägget om Melodifestivalen, som postades 21:25. Inte jag!

fast jag håller visserligen med han...
*fniss*

Idag har vi haft celebert besök av våra älskade vänner J & J, som dessutom hade doggsen med sig... Kul... Lille M gillade att sitta å titta på dom när de sprang runt, ja hundarna såklart ;)
Vi hjälptes åt att färga varandras hår jag och J, å så fikade vi äppelpaj & vaniljsås.
Kvällen spenderades hos syrran, eftersom mamma och H kom ner nu ikväll, och så hjälpte vi till så Em kom i ordning på sitt nya rum som hennes pappa renoverat. Det blir jättefint därinne, och nu hoppas jag verkligen att hon kommer att sova gott i sitt nya rum!

Nu väntar snart sängen, ska bara ta en koll på mailen, sen är det dags att nana.. denna veckan som följer kommer att bli hektiskt.

Hur har eran helg varit?
Kram å puss!

07 februari 2009

hmm

en
melodifestivalen
popcornskål
två cider
upprörd sambo

--> senare <---

det blir inget syande ikväll..

och neej vi ska inte flytta
Nu är sebbe-mannen här, jag måste få utrycka känslor!

HerreGYYYYYYYYYD

Vem röstar egentligen i melodifestivalen!

Jag menar vem kan rösta på Carolina Af Ugglas, med låten Snälla Snälla!
Det är ju någon form av självmords låt, definitivt en sång jag skulle kunna välja om jag ville avsluta det hela, GYYYD!
Och Emilia är ju inte så mycket bättre den kanske man skulle välja i stereon när man skall bestäma sig om det är dax att lämna in tjänstevapnet så att säga!

Vad hände med Marie Sernerholt och Nina det var ju låtar som var lite drag i!

Nu blir jag trött och måste bojkotta resten av melodifestivalen.

Statement: svenska folket saknar all form av smak och tycke! Nu åker jag till Norge, eller kanske Lettland, We are the winners, we are the winners of eurovision!

På något MÄRKLIGT sätt gick nu Snälla Snälla vidare till nått annat också.

Jag skall skriva en egen låt till melodifestivalen nästa år!

näääeee

hur FAN kunde Scotts åka ut??

de va ju betydligt bättre än Alcaztar...

melodifestivalen...

oj
hur kunde caroline af ugglas gå vidare?
S-man höll på att avlida här

fast det va ju inte första gången ikväll han gjorde det...
han "brann upp" när de presenterade hon den första tjejen med beskrivningen att hon hade kört stridsvagn 90! Tydligen så säger man stridsfordon 90.. Mycket stor skillnad. SPÄRPNING SVT!
Tänk på min stackars gubbes hjärta.... jag vill gärna ha han kvar ett tag till... han e ju lite känslig när det gäller grönt...

nu börjar det igen

happ

då drar det igång ikväll igen då..
Melodifestivalen menar jag ju såklart.
Ikväll är ju dessutom Scotts med och tävlar

så det blir väl en kväll framför tv:n.. jag som tänkte sy...*hmm* hur kan man dela sig? Får se om melodifestivalen är nåt att ha, annars sätter jag mig och syr klart väskan jag håller på med..

nu ska jag poppa lite popcorn. Är såå sugen på de med grillkrydda på, det är mums? har ni provat de??
(fördel med krydda är dessuom att S-man inte gillar det...)
haha kallt uträknat....

06 februari 2009

svenska barnhjärtan!

Februari månad är alla Hjärtebarns månad.
Hjärt Lungfonden har nu en kampanj där målet är att samla in 15 miljoner kronor!! Så kom igen nu, stöd Hjärt Lungfonden nu!!
Kika in här, läs och lämna Ditt bidrag!
Kan jag avvara en hundrig så kan Du!

objudna gäster

ågud

åhh pratar med syrran om bröllop... mammas bröllop.. ojoj

mamma & h har ett par bekanta som bjudit in sig själva, troligtvis litegranna mot mammas vilja... hur göra? lessen mamma, men jag bara undrar? jag fattar det då inte, om man inte blir bjuden så är det la bara att gilla läget? även om det suger?

knepigt.

05 februari 2009

fläckigt

fan
ja är så jävla glad!!!

lyckades få bort en fetingfläck på m´s overall nu, han kräktes upp köttfärssås innan vi skulle gå bort till syrran förut, åh fan tänkte jag....
två tvättar senare samt en rejäl omgång med yes diskmedel så är det ytte-pytte-mini-pini kvar... man ser det knappt...

så jävla gött..

sååå tråkigt med kläder me fula fläckar på..

å s-man då; "lika bra du vänjer dig, det är inte första plagget M kommer förstöra..." Höll på att strypa han! ja s-man såklart.

vill ha- tyger!

sitter å dregglar...

över tyger..
fastnade på en tygsida...
jag, folkisen och stoff & stil

kan det bli bättre???



jaa....såklart... att beställa!!!

ny frissa?

okej
så-här-är-det:
Jag ska klippa mig imorron!! PANIK PANIK liksom.
men inte hur, men har hittat lite förslag...

vad tycker ni??

De är ju ganska lika inser jag nu *fniss* Men va tycker ni? Kommentera!

Bilderna har jag hittat här...

sveriges värsta förare

men shit
kolla på 4:an...
sveriges värsta förare...

en annan kör ju som en KUNG jämfört me dom!!!

04 februari 2009

mosig

go´natt
nu ska denna lilla snoriga mosiga bruttan lägga sej å såva...

ushca känner mej inte helt i gasen precis...

kram

kvällsmat

för en stund sen skulle vi ta lite att äta, jag och S-man

efter att jag hade inventerat kyl och frys så konstaterades följande :

-Det finns mycke mat i våran kyl & frys, men inte mycke som är lätt att laga nån kvällsmat av... Typ massa fisk, nötfärs och BÄR!

Jag gav S-man två alternativ;
1: Toasts
2: Fattiga riddare

Valet föll på alt. 2. Grejerna for fram i ett jehu, skulle precis köra igång när S hittade brödet.. 4 skivor! hmm inte lätt att mätta två magar på det.. dessuotm en lagommage och en stormagen ( för den som undrar så är faktist S stormagen!!) Vi tog ett snabbt beslut att dela på de 4 skivorna och göra pannkakor oxå.. *mums* de va gött!

så här sitter ja nu, mätt å go - men med ett liiite dåligt samvete över den alldeles för feta och söta kvällsmaten. Sallad hade säkert vart bättre.
*suck*

åhh
nu gjorde de reklam för Black Tower på tv3... S u g e n man vart dårå!

smyckesparty

vi har inte bara suttit på rumpan å rullat tummarna idag inte..
neej då.. idag har vi försökt hålla oss igång ;)

vi har vart på babymassage idag, jag och Lille M. Det gick ganska bra, över förväntan iaf.. M låg relativt stilla, myrorna kom inte krypandes förrens det va 10 minuter kvar ungefär..
bra jobbat!
å i samma veva som vi va där så kom ett sms från en kompis, som undrade om jag hade kust att hänga med på smyckesparty ikväll... Ehh? dum fråga nästan *haha* S-man fick ta Lille M så brände jag iväg till Skövde, helt solo! Träffade J över en fika och en snabbsväng in på Lagerhaus.. där köpte jag en kul sak.. återkommer mer om denna när jag modefierat lite *fniss*

Mycke tjöt senare så begav vi oss till tjejen där partyt skulle va... Jisses va me smycken!! Hade gärna tatt ett av varje... Men jag köpte iaf följande...


halsband med runda länkar

Som räcker till att vira dubbelt runt halsen.Halsband med kullänk och en silverblomma

En berlock.. (tänkte sätta den på det första halsbandet)
slutligen...
ett långt tunt halsband med turkosa pärlor... =)
Som J sa, ett Ida-halsband! Håller med helt och hållet!!
Och allt detta till det facila priset av 215:-!! Inte helt fel om du frågar mig..
S-man bara hummade ;) vågar la inte annat..
nu ska jag, följa mitt bättre vetande genom att gå och lägga mej... jag får blogga mer imorron...
natti natti

02 februari 2009

nyförvärv

lite sytt och lite shoppat...

men mest shoppat :)

Till att börja med så blev vi visst med vagn idag!! Underbart! Men det blev dock inte riktigt som vi tänkt oss.. eller som jag tänkt mig.. ;) ni får en liten hint... den är snygg! *fniss*
Varken färg eller form... nu får ni gissa vad??

ni får lite betänketid...

först vill jag visa (och få massa härligt beröm!) Sydde en köksgardin igårkväll!
Hittade ett gammat tyg jag fyndat på Ikea för ett bra tag sen.. Dags att göra rätt på tyget och fräscha upp i köket! Det gråa matchar verkligen resten av inredningen..
nu då.. nu ska jag inte hålla er på sträckbänken längre!

Säj
HEJ och VÄLKOMMEN HEM
till våran nya

EMMALJUNGA SCOOTER!!

Limegrön/svart -09!!

Framifrån
Med värmande fotsackfin å fräsch
Baksidan på suffletten

Från sidan
Fin va??!! Det va inte alls vad jag hade tänkt, men med S-man med i affären så VET man att det aldrig blir som man tänkt sig.. Men iof kanske ganska bra.. Den här vagnen är betydligt mindre och smalare än den tänkta BT:n. Inte lika lång som BT.. Liite billigare än BT:n. Tja, på det stora hela ska vi nog bli vääldigt nöjda med denna lilla kärran.. Valet stog faktiskt mellan denna EL och Brio´s Race.. men den här kändes mera ombonad och mer stabil.
Vi är nöjda iaf, hoppas ni tycker den är lika fin!
(inte för att det spelar nån större roll vad ni tycker, de skiter jag i!!) *skrattar*

nu ska jag va lite mera social med lillasyrran i telefonen!
Kram!

en löjlig sambo?

S-man: "älskling, ta inte det här som kritik...

...men när du tar ved, ta inte bara ved i mitten, så det byggs giganttorn på sidorna..När de väl rasar sen så gör det jätteont när man står där i pissetofflor och med famnen full av ved.."

Jag: "Åhh.. stackare *medlidsam blick* Ska jag blåsa på tårna? (lyfter foten och blåser för fullt..) Så, känns det bättre nu?!"

S-man: "Neeej, nu känner jag mig bara förlöjligad!" (Går därifrån!)

Detta lilla scenariot utspelade sig alldeles nyss! *fniss* Min stackars gubbe gillar nog inte vart jag plockar veden... Men jag gillar inte att ta veden som ligger längst upp, inbillar mig att alla spindlarna bor där, dessutom så är jag för kort, för jag får allt bös i ögonen! sådesså!

Nu ska jag skynda mig att hoppa i säng, S-man tittar på superbowl, så jag får la roa mig med korsord i sängen ikväll (inatt)

Pöss å kram

01 februari 2009

vi får se vad det blir...

då får vi se då..

ja imorron förståss... då åker vi och köper barnvagn... Får vi se va det blir för färg då...


Omröstningen visade följande;
*Svart: 25 % (3 röster)
*Brun: 0%
*Oliv: 25 % (3 röster)
Grå: 50 & (6 röster)

Så enligt Er, mina kära bloggläsare, så ska Lille M glida runt i en grå kärra hädanefter!
Tja, vi får se va det blir... *fniss*

Morgondagen "bjuder" även på ett besök till sjukhuset i Stora Staden Skövde. Plus storhandling, ja mat då såklart ;) Inte så kul shopping men nödvändig.

Jag har lovat mig själv att inte shoppa nåt mera nu... Ska nämligen spara pengar, för runt den 20 mars åker jag och lilleplutt till stockholm... Först är det Klädbytardag hos syrran, sen den första helgen i april är det Symässa i Kista! Åhh va jag l ä n g t a r ! Så nu ska jag va rädd om mina slantar... å förresten, om de är nån därute som tänkt göra sig besväret att fira mig på födelsedagen, men inte vet vad jag ska få.. sååå jag önskar mig pengar! Så jag får lite att handla för i Stockholm.. =) Tack! *niger och ler fint*

Nu... tända i pannan.. M har officiellt somnat!

Tjöss!