23 maj 2008

all by myself... :)

ytterligare en dag till ända i livet som icke-mamma

antar att det ska va bra och tänkvärt?! Finns ju fördelar och nackdelar med allt! men just nu så vore det inte helt tokigt om Painriche ville komma ut. Magen börjar bli tung, och jag trött och svullen. Snälla snälla goding. Släpp taget! =)

Va i stan idag, med E och Em. Fyndade en härligt mjuk kjol på Lindex och provade lite annat som jag allt får ta och fundera på, och vänta med att köpa tills jag vet lite mer hur min kropp vill se ut efter graviditeten. (Om Painriche tänker kommer ut i år vill säga!) De har renoverat och snyggat till Lindexbutiken lite här, och jag måste säga att det såg bra mycket fräschare ut nu. Det kändes dock som om att det va lite mindre kläder men det kanske känns så när man är gravid, trött, varm och det är mycket folk!?

Och efter en kort rajd till Coop för att inhandla lite gott-i-gott så landade jag hemma i soffan. Häärligt. Tills jag kom på att jag hade en maskin tvätt att hänga :P Vem är såå duktig och tvättar då??? Bara till att upp-å-hoppa å hänga skiten.

Ikväll är gubbsen på traktorpulling. Gött. Huset för mig själv! Man kan ju bli knäpp för mindre när man går hemma samtidigt som gubben heela dagarna. :) Skönt att få rå om sig själv då, ha godispåsen i fred och välja själv vad man vill se på, på TV! *haha*

Nu är det hög tid att stoppa lite nyttigt i magen, innan jag går loss på det sista i godispåsen!
Sov gott mina vänner. Vi hörs! puss

1 kommentar:

Unknown sa...

så du hittade din kjol du pratade om då? Kram