24 december 2014

God Jul


God jul! Hoppas ni alla haft en underbar julafton. Här har det varit härligt som bara den. Lugn start på dagen med frukost och film. Sen en skön dusch (inviga nya badrummet jajjamen!!) och göra sig lite fin. En liten (nåja) fika med kaffe, lussebullar, saffranskaka, mjuk pepparkaka och annat smått och gott för att fylla magen lite. 
Därefter uppståd vad barnen skulle kallat för eeeeeevig väntan på tomten. Tillsist så kom han. Barnen blev tysta och snälla. Kola blev däremot överförtjust och tyckte minsann tomten luktade bekant på nåt sätt... ;)

När alla klappar var öppnade och alla var nöjda och glada drog sagda skribent igång ugn och spis medans barnen lekte med sina nya leksaker och övriga vuxna drog en djuuup suck av lättnad (kommer tomten snart, kommer tomten snart??) 

Mätta och trötta på maten tog sig pensionärerna en lur på soffan. Vi andra gick ut en sväng så barnen och hunden fick rasa av sig det sista buset. När kinderna och fingrarna blev alldeles för kalla gick vi in och värmde oss med ett par omgångar "Twister" Jisses va vig man är. Eller inte :) 

När barnen kommit i säng smaskade vi på lite julgodis och varvade ner.  
Såå himla skönt att fira jul såhär. Ingen stress ingen panik. Inget skrik. Älskar't!

Nöjd och glad över dagen och all fina klappar jag och familjen fått! Tusen tack ni som var med, familjen, mamma och syster med respektive. <3




1 kommentar:

Unknown sa...

Tack för en trevlig jul! Det var jättemysigt! <3