31 oktober 2009

myskväll med Johan Falk

Hellou

Först, kära svärmor, bioluminicence är biologiskt ljus, alltså ljusalstrande organ, såsom mareld och eldflugor. Vi gjorde ett litet arbete om vad ljus är, hur det uppstår och hur djur förhåller sig till ljus. Samt våran kärnfråga, kan man skapa en produkt för den allmänna marknaden för att genom det skapa en konkurrens mellan företag som i sin tur genererar mer pengar till forskningen kring just biologiskt ljus - bioluminicence!! Hängde du med??

Idag har vi "chillat" =) Haft det gött bara! Mysmorgon med en härlig och snäll unge, sen fika på stan med J & J, gå lite i affärer.... bara göttat oss... Väl hemma lagade S-man mat; helstekt fläskfilé med ugnsbakade grönsaker & potatis samt bearnaisesås... Gott!

Efter att Lille M hade lagt sej kollade jag och S på "Johan Falk - National Target" SKITBRA! Jääävlar va den va spännande, shit SE DEN!
Vi håller ju på att pressa oss igenom alla JF filmerna, jag och S, och jag måste säga att den här va verkligen en riktig nagelbitare. Den förra filmen, Vapenbröder, var också bra men inte så här gastkramande. Den här hade verkligen fångat spänningen, den gastkramande känslan fanns där, lite kärlek, lite humor. Ja det mesta. Men framförallt; den va ingen lam uppföljare såsom många blir, den här filmen hade mycket väl kunnat vara den första om du frågar mig! Så om du känner att du vill se en film där du ena stunden inte vet om du ska gå ut ur rummet, eller stanna kvar för det är spännande eller om du ska gömma dej under täcket eller håller på att sluta andas samtidigt som ditt hjärta nästan slutar slå av spänning samtidigt om det rusar, ja då ska du se den!!

Tänkte chocka kroppen å komma i säng i tid ikväll! nån som tror på det eller??! ;)

inför morgondagen samlas många tankar; vi är hemma, vi är lediga, vi har inget inbokat eller planerat, vi borde vilja va hemma å bara va, men varför vill vi inte det? Har stadslivet förändrat oss, fått oss att bli mer öppna och sociala -mer outgoing-??
Man kan ju undra


pöss å kram

Inga kommentarer: