24 augusti 2009

första skoldagen

en styck trött nybliven student har ni här =)

Oj va mitt huvud har blivit fullproppat med information idag... Vaknade imorses när klockan ringde kl 7:00, något grusig i ögonen eftersom Lille M väckt sin stackars mamma två (ev tre) gånger inatt å vart lite lessen...
Men upp kom jag, det va inte så blodigt... Skulle ju till skolan! Hade dessutom, enligt konstens alla regler, lagt fram kläder kvällen innan och packat skolväskan :-)

Kl 10 började vi, alla som var anmälda till programmet kom inte, idag var vi bara 10 stycken. Litet och lagom :-) Lärarna gick igenom ditten och dutten, information om det mesta som rör Högskolan och Vuxenutbildningen. Sen gick vi rundvandring i skolan, både på Vuxenutbildningen men även på Västerhöjdsgymnasiet, där hälften av alla kurser kommer läsas. Vi slutade tidigt, redan vid tolv, så idag var det verkligen ingen hård dag.

Därefter mötte jag upp min gubbe+barnet för Lille M skulle på återkontroll på sjukhuset. Där såg allt bara bra ut, även om lillgubben inte alls va speciellt road av att kontrollera EKG, blodtryck, saturation eller väga/mäta. Det va på håret att UCG:t gick vägen .-) Han börjar bli stor nu, med egen vilja! Men som sagt var, allt såg bara bra ut, inget att klaga på...

Sen passade vi på att gå en sväng på stan, vi träffade J & J och tog en fika.. Babblade en massa, det blev en heeel del om huset, och försäljningen. Det har ramlat in en del bud nu nämligen, det ser bra ut. Vill inte gå in mer än så på det i nuläget, men som sagt var det bådar gott :-)

Och efter lite shopping så bar det av hemåt, till mormor och H, katterna, datorn och sääängen :-)

Inga kommentarer: