21 augusti 2009

visningen är avklarad

äntligen

är man tillbaka i livet.

en slags underlig tomhet har infunnit sig , nu när vi städat klart Vad ska vi hitta på nu???

Vi har hunnit med all städning utan att stressa ihjäl oss (dessutom börjar vi få lite rutin på sån här "finstädning" nu) Drygt kvart i fem kom mäklaren, då satt jag och S-mannen vid varsin dator och tog hand om våra farmar i FarmVille på facebook. (fånigt- ja)

Vi packade in två bittra katter i kattburen och åkte bort till syrran, där maten väntade. Där fanns även Lille M som huserat med mormor hela dagen. Tack för all hjälp, Mamma och H!!

Mäklaren ringde efter drygt 40 minuter, då de var färdiga. Han sa inte så mycket, dock så hade han fått in ett till bud!! Det va ju en familj som var här i tisdags och tittade, och i onsdags så la de ett bud. Det är lite väl lågt tycker vi, så nu hoppas vi på en rafflande budgivning!!! Det budet som kom idag var inte heller så högt så håll tummarna!

ikväll firar vi med lite chips och buskis :-)

2 kommentarer:

zoo_gott sa...

Det tycker jag att ni ska unna er efter allt ni gått igenom. :) allt städande som ni har gjort dessa veckor gör att man lätt blir galen ;)
Kram

Anonym sa...

Vad roligt att det finns intressenter!!! Det här kommer fixa sig fint! Nu när ni blivit så bra på att städa, finns ett helt hus i Tibro som skulle behöva omsorg som er ;-)
puss och kram Elin