22 maj 2009

Ny funktion!

Vill förresten göra er uppmärksamma på en ny funktion på min blogg!

I Högerkanten finns en ny liten funktion som heter Följare.
Varför ska man lägga till sig där nu då?
Jo, har du en favoritblogg och vill att författaren och läsare ska veta att du är ett fan? Nu kan du göra det och mycket mer med funktionen Följa för Blogger! Du kan även hålla reda på bloggar som du följer via din läslista på Blogger-instrumentpanelen.

Det är mycket enkelt att bli anhängare av min blogg...

Det finns flera sätt att bli följare av en blogg. Det enklaste är att besöka en blogg med widgeten Följa, och klicka på länken "Följ den här bloggen" under widgeten ""

Det visas ett popup-fönster med alternativen att följa antingen offentligt eller anonymt:

Välj hur du vill följa bloggen och klicka sedan på den orangea knappen "Följ". Det är inte svårare än så. Nu är du en följare av bloggen! Om du valde att följa bloggen offentligt, visas din profilbild på bloggen med en länk till din Blogger-profil (Obs! Det kan hända att inte alla följare av bloggen visas i widgeten. Om så är fallet länkas alla följare från widgeten). När du blir följare av en blogg, läggs bloggen även till i din läslista på Blogger-instrumentpanelen. Dessutom kan du bli följare av vilken blogg eller webbadress som helst (även om bloggen inte har en widget för följare) genom att lägga till bloggen i din läslista på instrumentpanelen.

Frågor på det????

Inga kommentarer: