15 juli 2008

igår & idag

jodå visst gick det ganska bra på sjukan...

Lille M skötte sig la kanske inte exemplariskt hela tiden, men jösses - vem kan klandra honom?? De petar och pillar. Klämmer och trycker. Kladdar och kletar. Stundtals så knorrade han bara, gnydde lite och sög frenetiskt på sin napp. Stundtals så sov han nästan. Stundtals så pratade han och jollrade som bara den med läkaren som försökte göra undersökningen... =) Sötgurkan. Tillslut va det klart iaf *pust* Tur det, så vi kunde åka hem igen. Gillar verkligen inte att tillbriga halva da´n på sjukan.. Men detta va den förberedande undersökningen till GBG så förhoppningsvis kan vi få en operationstid tidigast i nästa vecka.. Hjälp nu till att hålla tummarna!



Den här dagen har oxå tillbringats på ranchen. I ur och skur! Shit va de har regnat. Tur att mina storasystrar hade bakat smaskiga kakor och bullar igår, så vi kunde sitta i förtältet och mysa..

Lé förtält

Nu är det dags för sängen (som alltid vid den här tiden och när jag bloggar) Imorron ska vi åka till badhuset! *tjohoo* Ska bli najs! Till och med jag ska bada! har kollat med BM och det va helt ok!
pöss å kram!

1 kommentar:

Unknown sa...

Första doppet sen M kom då? Skönt! Kram och simma lugnt!