08 juni 2008

hinner inte blogga

Det tar tid att va mamma

Lille M är redan en vecka gammal!!

Herregud vad tiden går fort!! Vi är väldigt lyckliga, jag och S-mannen. Våran lilla goding är jättesöt och jättelugn. Gråter inte mycke alls, oftast bara när han är hungrig och tycker att mamma fattar lite väl trögt :) Han klagar inte på att blöjan behöver bytas, utan han låter mamma och pappa chansa och gissa sig fram. Han är en pigg liten krabat, som äter jättebra utan bekymmer. Amningen kom igång görsnabbt, så han äter som han ska redan. Och sover ordentligt gör han oxå, hela nätterna.. Än så länge iaf.... :) I förra veckan konstaterades dock att han hade lite höga värden av gulsot så vi fick åka in till sjukhuset och stanna där ett dygn så han kunde få ljusterapi. Det va ett ganska kämpigt dygn, det var inte kul för vare sig Lille M som inte ville sola, och för mamma och pappa som inte kunde lämna det tråkiga rummet på BB där det fanns vare sig tv eller nåt annat kul. Men dygnet gick iaf, och vi va snart hemma igen. Och nu är alla värdena bra igen. Imorron ska vi dock till sjukhuset igen, för läkaren hörde ett svagt blåsljud på hjärtat, så de ville kolla det för säkerhets skull, med ultraljud. Så det blir en tidig morgon imorron, kl: 8 ska vi vara där, och vi måste åka hemifrån vid 7 *pust* Vi som inga morgonrutiner har :) Men det ska nog gå..

Och nu ikväll så har han badat. Han badade ju på BB men detta va premiär för mamma och pappa! Men det gick toppen - han såg verkligen ut att njuta! Däremot va det inte lika populärt att komma upp ur badet för att torkas och kläs. Då skreks det desto mer. Nu ligger Lille M på pappas bröst och värmer sig. Gosar lite framför tv:n där fotbolls-EM sänds.. Pappa tycker det blir lite väl varmt, så vi får väl se om det gick bra nu, när S la ner Lille M på soffan... Tyst än så länge :) Han kanske gillar att blogga *hihi*

Har haft sväris på besök här i veckan. Lika spännande som alltid :) Hon är en väldigt stolt farmor! Som kanske tjötar lite väl möe emellanåt.... *Suck* Men.. man får la ta det med ro, hon vill väl bara väl. Näe, jag ska la egentligen inte klaga, så himla mycke har hon inte lagt sig i och tjötat, men hon jiddrade en del när vi skulle åka in till sjukan med Lille M för gulsoten, då höll jag på att få frispelet på henne. Eller rättare sagt, jag fick frispel på henne, och bad henne hålla käften. Dock så redde vi ut det hela så det är no hard feelings nu inte. Det är väl så att man behöver rensa luften lite emellanåt.

Jaja, nu är det min tur att duscha. Om inte lilleman ska ha mat igen. Redan?
ha de gött kära vänner. Kram Ida

1 kommentar:

Anonym sa...

Roligt att höra att allt funkar fint! =) trotts gulsot och blåsljud.. och trotts en tjattrande svärmor *skratt* Hon vill nog bara väl ;)

Kramar, Johanna