19 augusti 2008

trappspring är bra för hullet =)

Jodu mamma, jag har tvättat på bra idag.. *pust* Men de har varit mycke springande i trapporna.. bra att man får jobba lite på flåset *hihi* Nu är det bara lite i tumlaren, samt babygymmet som ligger i maskinen.. det va ju "nån" som har kräkts så våldsamt där.. *hrm*
Hmm, M som i Mica... Underligt att du har sån service?! Har du verkligen gjort dig förtjänt av det? *hihi* Såklart vi ställer upp, nu när du provar på taikon-living... uscha, lider med dig.. skulle inte byta.. så det är bara att fortsätta hämta matlådor och fika... :) Bra va?!
vi har inte vart en meter utanför dörr´n idag... bara tvättat, å dammsugat, tittat på tv, lagat mat och tjötat skit me E och Em... Provade på att dammsuga med Lille M i bärselen.. Å jeeesies.. det va GYMPA på hög nivå det kan jag lova *dubbelpust* Här behövs inget gymkort minsann... =) fick nog lätt kramp i högeraxeln efter ett tag, det kanske blir så när man har ett krampaktigt tag om dammsugarn med ena handen och håller om ett stackars barn som tror han ska trilla ur selen med den andra handen, samtidigt som man försöker jaga rätt på alla råttor.. ja dammisar då förståss! men det gick bra, och vi fick iaf bort den värsta skiten =) Lille M tyckte nog att hans mamma va konstig, men protesterade inte det minsta.. han kanske inte vågade.. stackarn =)
Men den här städningen passade ju in i "mitt nya liv".. Mitt nya liv som nyttig, och hälsosam. Mitt nya liv som innebär att jag ska gå ner alla kilon jag lagt på mig tack-vare-lille-M och alla hundra kilon jag lagt på mig själv innan det oxå.. tack-vare-mig-själv lixom.. Så nu åker stegräknaren på, och ut å gå... om man bara kunde få ändan ur vagnen då... Come on, push me!
Hej å hå, då är det konstigt att man sitter här, och är jättesugen på saltade chips.. ligger i skafferiet... *suuuuuck*
Ta lite te kanske, och en knäckis? Hmm ja så får det bli...

Puss å kläm, vi ses i mörrn!!

Inga kommentarer: