18 december 2008

ut med det gamla - in med det nya!!

vi röjde igår

fick ett mindre ryck.. slet upp S-man ur soffan, och "tvingade" han att "klä av" soffan (a.k.a. dra av klädseln..) Nu åker den något sunkiga svarta dräkten i tvätt och in kom en ny, fräsch vit dräkt =) Dessutom så flyttdes sofforna runt litegranna... Vårat vardagsrum är ju tämligen minimalt så variationsmöjlightererna är ganska marginella, men lite ändring blev det allt. Dessutom så slängdes det gamla soffbordet ut, och de två små Lackborden skruvades ihop. (Det fick S-man göra - så han fick göra nåt kul!)
Gamla vita bordet...
Fast nu har vi två små bord, fast svarta.
Det blev väldigt ljust och fräscht samt att rummet känns mycket större nu!! Trist bara att jag insåg när jag la fram de nya, röda julfiltarna i soffan, att det inte såg så värst "juligt" ut med de svart-vita kuddfodralen. Och eftersom symaskinen står framme, så va det bara att sätta sig där och slänga ihop lite nya fodral. Satt till 01:15 inatt och sydde, då fick jag ge mig, med endast ett kuddfodral kvar (av fyra totalt) Men tre fina juliga röda kuddar bo nu i soffan. =)

Skönt, att det är gjort nu. Har velat göra det sååå länge, men varken känt lust eller ork till det. Bra med att t.o.m. S-man vart nöjd =)

Och det va väl ungefär det jobbigaste vi gjorde igår. Bara slappade, va hos syrran en sväng och mös med lillplutten. Tungt liv man har...

Ska passa på att kika runt lite mera här nu, innan M vaknar igen..
Pöss!
Foto: Ikea

2 kommentarer:

Anonym sa...

Då är ni nöjda över julen med nya designen..Ja ni är duktiga..Mycket stolt över er..Puss & kram Mamma

Unknown sa...

Snart får man komma ner och kika in hur det har blivit då... Men det är skönt att göra omibland trots att man inte har stor plats att möblera om på...Hoppas att ni mår bra och att det kommer lite SNÖ SNART!!!! Känns ju inte som jul!

Kram Emma