24 maj 2008

seegt

Trött idag

Och öm i magen. Mensvärk. Mycke spring på toa - usel i magen. Vadan detta? Vågar man tänka tanken? Njaee.. helst inte va ;) Men det vore ju inte helt tokigt heller, om Painriche kommer denna helgen, speciellt med tanke på att syrran och hennes man firar ettårig bröllopsdag (inte förrens på måndag egentligen men...) ,boendes på hotell, äter god mat, shoppar och dansar... Lyxigt värre! Så vi har skojat ett bra tag om att det lär ju bli denna helgen h*n väljer att titta ut, just för att de inte är hemma... Och oanträffbara.. =) Men det gööör inget, bara Busen kommer ut!!

har inte gjort många knop idag inte. Legat på soffan halva da´n, andra halvan har jag setat vid datorn och surfat runt. Nästan iaf. Förutom 3 timmar typ, som S-mannen drog med mej upp till macken för att hyra film. Mest för att jag skulle betala :P Sen slaggade vi på varsin soffa, med en skål popcorn och tittade på "National Treasure 2 - Hemligheternas bok" Kanonbra! Riktigt spännande... Nu väntar vi med spänning på uppföljaren... :)

Hade tänkt titta på Eurovision Song Contest ikväll, men orkar inte sitta där och titta på alla KASSA bidrag. Fan vilken skit en del länder skickar. Kan det på blodigt allvar finnas folk som lyssnar på och tycker om en del av låtarna??? Herregud säger jag bara, synd att man inte kan köpa sig bra musiksmak :)

Åhh, det doftar gott här... Har en rabarberpaj i ugnen, och det luktar verkligen underbart! Fast jag tror allt att det vart liite för mycke kanel på... Hmm jaja det kan man ju alltid dölja med vaniljsås! *slurp*

Dax att kolla pajen, och möka till sig plats i soffan!
Hade gött kära vänner! Kram kram

Inga kommentarer: